Skip to main content
Close Menu

Collectieve IsraŽl Actie (of CIA)

Begunstigden: Kinderen, Mensen met een beperking, Ouderen, Vluchtelingen

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het voeren van algemene geldinzamelingen in Nederland voor sociale en humanitaire noden in IsraŽl ten behoeve van Keren United/ Israel Appeal Hayesod te Jeruzalem, alsmede het fungeren als coŲrdinerende organisatie voor eventueel door derden te ontplooien activiteiten op het gebied van geldinzamelingen in Nederland voor sociale en humanitaire noden in IsraŽl

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Financiering van na-schoolse opvang, sociale activiteiten, huiswerkbegeleiding, taallessen aan zo?n 20.000 kinderen. 55 groepen van ieder 1-15 risicokinderen (gehandicapten, Ethiopische jeugd) zijn geholpen met (gecomputeriseerde) onderwijsprogramma?s. 4.200 Ethiopische leerlingen van 13-18 jaar kregen extra lesuren. 1.000 leerlingen volgden het 4-jarige Net@-trainingsprogramma in de computertechnologie. 1.000 kansarme en risicojeugd uit disfunctionele families leven en leren in jeugddorpen en krijgen remedial onderwijsprogramma?s, professionele trainingprogramma?s. Hulp bij opvang van 19.289 nieuwe immigranten (7.153 opgevangen in absorptiecentra), hulp aan 792 alleenstaande immigrantensoldaten.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Collectieve IsraŽl Actie zet sociale, educatieve en humanitaire projecten op die direct te maken hebben met de opvang en immigratie van nieuwe immigranten in IsraŽl en met kansarmen in IsraŽl.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.