Skip to main content
Close Menu

Child Support Indonesia

Begunstigden: Gedetineerden, Jongeren, Kinderen, Minima, Slachtoffers van natuurrampen, Slachtoffers van seksueel misbruik, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Zorgdragen voor een maximale, duurzame financiŽle bijdrage aan internationale programma's, gericht op de verbetering van de toekomst voor kansarme kinderen in IndonesiŽ en een zinvolle communicatie bevorderen tussen enerzijds de stichting en allle geldgevers en anderzijds de kinderen, hun familie en de mensen in hun omgeving. De activiteiten van de stichting zijn niet betrokken of gebonden aan enige politieke, godsdienstige of andere belangen van welke aard ook.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Voorlichting door middel van nieuwsbrieven, facebook, mailingen en voordrachten om fondsen te verwerven voor het welzijn van kinderen in Indonesie. Lokaal in Indonesie: uitvoeren adoptieplan, begeleiden van kinderen naar en op school. Lobby, voorlichting en aanpak van kinderhuwelijken. Verzamelen en verzenden medische apparatuur voor ziekenhuizen. Verkopen van Indonesisch handwerk voor fondswerving.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.