Skip to main content
Close Menu

Sumbing Bibir

Begunstigden: Kinderen, PatiŽnten

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het financieel steunen van patiŽntenbehandeling, kennisoverdracht en wetenschappelijk onderzoek van aangeboren aandoeningen in het aangezicht in IndonŽsie en andere ontwikkelingslanden.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

De stichting is volledig afhankelijk van schenkingen, naast de giften verkregen door de bestuurders, verwacht de stichting giften van tandheelkundige professionals, vrienden, bedrijven, familie en instellingen. Door het vergroten van de naamsbekendheid van de stichting, nieuwsbrieven naar haar donateurs en een brede kring van bekenden streeft de stichting naar een structurele fondsenwerving.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.