Skip to main content
Close Menu

Verburg Charity Foundation

Begunstigden: Gemeenschappen, Kinderen, Mensen met een beperking, Minderheden, Minima, PatiŽnten, Studenten, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Opmerking CBF

Voorheen: Stichting Foundation Burgland Charitas.

Doelstellingen

Verburg Charity Foundation wil vanuit Bijbelse opdracht invulling geven aan het maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen van De Vries en Verburg Groep door een bijdrage te leveren aan de bestrijding van armoede in de wereld en het bevorderen van duurzame ontwikkeling in derdewereldlanden. Dit gebeurt door het initiŽren en steunen van projecten op het gebied van bouw en werkgelegenheid.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Verburg Charity Foundation is gelieerd aan De Vries en Verburg Groep, die met name actief zijn op het gebied van ontwikkeling, bouw en vastgoedbeheer. Ook met onze charitatieve projecten focussen we op deze twee aandachtsgebieden. In ontwikkelingslanden werken we samen met christelijke partnerorganisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Naast onze financiŽle bijdrage zorgen we, waar mogelijk, voor een eigen projectmedewerker ter plaatse. Door voortgangsrapportages en werkbezoeken, houdt Verburg Charity Foundation toezicht op het volgens de afspraken uitvoeren van projecten.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.