Skip to main content
Close Menu

Sanrise Foundation

Begunstigden: Gemeenschappen, Kinderen

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De ondersteuning van de SAN-bevolkingsgroep uit NamibiŽ teneinde hen een leefbaar bestaan te bieden in die zin dat zij zelf in hun levensonderhoud kunnen voorzien met behoud van cultuur.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

De bouw van een dagzorgcentrum in Mangetti Dune; de bouw van een school in Nhoma; de renovatie van een hostel in Omatako en een kleuterschool in Kanovlei.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Het subsidiŽren van Pre Primary Schools in NamibiŽ; het subsidiŽren van studies voor adolescenten; het opzetten van een opleidingsinstituut voor ambachtelijke beroepen in samenwerking met locale NGO's en de Namibische regering.

Beleidsplan

De komende jaren staan in het teken van het opzetten en exploiteren van een opleidingsinstituut voor ambachtelijke beroepen. Zowel de gebouwen etc. als de opleiding zelf.
Het project wordt in principe opgezet en gefinancierd in een samenwerking tussen Sanrise Foundation, Wilde Ganzen, Namibische NGO's en de Namibische regering. Sanrise zal hiervoor donateurs werven en evenementen (laten) opzetten.
Bekijk het meest actuele beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.