Skip to main content
Close Menu

Trees for All

Begunstigden: Gemeenschappen, Milieu, Natuurgebieden, Wildlife

Actief in

Informatie

Opmerking CBF

Voorheen bekend onder de naam Trees for Travel.

Doelstellingen

Onze projecten dragen bij aan duurzame ontwikkeling. Ze hebben een klimatologische, sociaal-economische en ecologische meerwaarde voor de samenleving.

Door het beschermen en aanplanten van bossen verbeteren de inkomenspositie en levensomstandigheden van lokale bevolking en vermindert de atmosferische CO2. Door een relatie te faciliteren tussen de projecten en de deelnemers dragen we bij aan bewustwording van onze onderlinge verbondenheid, afhankelijkheid ťn daarmee de invloed van menselijk handelen op het klimaat.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Projecten:
Uitbreiding van het Nationaal Bossenfonds in Venneperhout met het gebied in Bentwoud.
Herstel van in totaal 451 hectare bos in MaleisiŽ, ondersteund door accreditatie door de Verified Carbon Standard.
Aanplant van 186 hectare natuurbos en 32 hectare gebruiksbos in de Filippijnen, ondersteund door verbetering van landbouwmethodes.
Aanplant van 2,8 miljoen jatrophastruiken in Mali, ondersteund door voedselzekerheidstrainingen en het verstrekken van microkredieten.
Herbebossing in kleinschalige projecten in Bolivia aangevuld door compensatie van 1837 ton CO2.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

We faciliteren een relatie tussen de projecten en de deelnemers en dragen bij aan bewustwording van onze onderlinge verbondenheid, afhankelijkheid ťn daarmee de invloed van menselijk handelen op het klimaat.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.