Skip to main content
Close Menu

Kinderhulp Dominicaanse Republiek

Begunstigden: Kinderen

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De stichting heeft ten doel het bevorderen van de rechten van het Kind in de Dominicaanse Republiek.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Jaarlijks volgen ca. 500 kinderen onderwijs die dat zonder hulp niet zouden kunnen doen.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

- Lokale organisaties in de Dominicaanse Republiek, die projecten in het kader van de doelstelling uitvoeren, geldelijk, materieel of anderszins ondersteunen.
- Publiciteit geven aan de activiteiten van de stichting d.m.v. voorlichtingsactiviteiten, nieuwsbrieven, via de website, schrijven van artikelen in diverse regionale bladen etc.
- Overige activiteiten die het doel van de stichting ondersteunen.
- Periodieke voortgangscontrole ter plekke.

Beleidsplan

- Zorgen dat bestaande sponsoren ook in de toekomst sponsor blijven, met name door goede informatie te blijven verstrekken over de gang van zaken in de projecten.
- Nieuwe sponsoren proberen te vinden, met name ook ter vervanging van het vergrijzende sponsorenbestand, dit ook door het op allerlei manieren publiciteit geven aan de projecten van de stichting.
- Nieuwe bestuursleden zoeken, ook in verband met vergrijzing binnen het bestuur.
Bekijk het meest actuele beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.