Skip to main content
Close Menu

Medair Nederland

Begunstigden: Gemeenschappen, Kinderen, Slachtoffers van natuurrampen, Slachtoffers van oorlog, Vluchtelingen, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Medair biedt noodhulp en helpt bij wederopbouw in crisis- en conflictsituaties om zo levens te redden van hen die het meeste risico lopen.
Medair wil zo de meest kwetsbare groepen mensen bijstaan en helpen, vooral in vaak vergeten crisisgebieden in de afgelegen regio's van Afrika, het Midden-Oosten en AziŽ.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Medair biedt hulp daar waar dit het hardst nodig is en biedt verschillende soorten noodhulp en herstel: gezondheidszorg en voeding, veilig water, sanitatie en hygiŽne. onderdak en infrastructuur.
Inkomsten voor de activiteiten worden verkregen via overheden, VN, EU, institutionele partners,stichtingen, private donaties en gift in kind.
In Nederland richt Medair zich vooral op de private markt (private donateurs, kerken, bedrijven), Stichtingen en andere NGOs.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.