Skip to main content
Close Menu

Haarwensen

Begunstigden: Kinderen, PatiŽnten

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De Stichting heeft als doelstelling om alle kinderen in de leeftijd tot en met 18 jaar die door een medische behandeling of andere vorm van alopecia hun eigen haar (deels) zijn verloren, te voorzien van een kosteloos haarwerk gemaakt van echt haar.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Eind december 2015 heeft de Stichting 800 haarwerken geschonken aan kinderen die hun eigen haar (deels) waren verloren.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

De Stichting zamelt haar en geld in. Van de ingezamelde haren worden haarwerken gemaakt, die geschonken worden aan kinderen tot en met 18 jaar die hun eigen haar zijn verloren. De kosten worden betaald uit de financiŽle donaties die de Stichting ontvangt.

Beleidsplan

Haarwensen zal de komende jaren verdergaan met het ontwikkelen van haarwerken, haarstukken en haarbanden. De benodigde financiŽle middelen worden door particulieren en bedrijven ingezameld en geschonken aan de Stichting. Tevens wordt er verder gewerkt aan de ontwikkeling van een steunpunt in het nog te bouwen Prinses MŠxima Centrum voor Kinderoncologie. Ook worden de werkzaamheden met betrekking tot het schenken van haarwerken uitgebreid naar BelgiŽ.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.