Skip to main content
Close Menu

Zulu Aid

Begunstigden: Alleenstaande ouders, Chronisch zieken, Gemeenschappen, Jongeren, Kinderen, Ouderen, PatiŽnten, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het ondersteunen van projecten van het Hillcrest Aids Centre en de aan hun verbonden organisaties in KwaZulu-Natal, Zuid Afrika.
Deze organisaties zorgen ervoor dat mensen die leven met HIV/AIDS en/of mensen waarvan de familieleden besmet zijn met het virus, toegang krijgen tot zorg, preventie, behandeling, scholing en ondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

- Het (doen) verkopen van handgemaakte sieraden en andere producten die gemaakt zijn door mensen verbonden aan het Hillcrest Aids Centre
- Het inzamelen van geld via donaties en sponsoring
- Het (doen) organiseren van bijeenkomsten, lezingen en andere activiteiten gericht op het promoten van het Hillcrest Aids Centre te KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.