Skip to main content
Close Menu

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het opzetten van projecten voor, het samenwerken met en/of het sponsoren van allerlei instellingen en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van de bescherming en de gezondheid van dieren in Nederland.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Dit doet Stichting DierenLot door op dit moment ca. 300 lokale en regionale dierenhulp organisaties in Nederland te steunen in hun goede werk voor de dieren. Soms steunt DierenLot hen middels financiŽle steun - voor bijvoorbeeld de kosten van voer, medicijnen, operatiekosten, of bijvoorbeeld het uitvoeren van verbouwingen aan dierenopvangcentra - maar ook bij transportproblemen proberen wij een oplossing te bieden. In dat geval helpen wij met de inzet van onze eigen St. DierenLot dierenambulances. Er rijden er inmiddels ca. 90 rond in Nederland.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.