Skip to main content
Close Menu

Een Feest voor Sinterklaas

Begunstigden: Chronisch zieken, Kinderen, Mensen met een beperking, Minima, PatiŽnten

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Stichting Een Feest voor Sinterklaas zet zich met hart en ziel in voor kinderen die het minder makkelijk hebben in de maatschappij. Dit kan doordat zij te maken krijgen met vele ziekenhuisbezoeken, een ernstig (mogelijk levensbedreigende) ziekte hebben, een mentale of fysieke beperking hebben of leven in armoede.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Stichting Een Feest voor Sinterklaas zet zich nu al vijf jaar in om samen met circa 160 professionals en vrijwilligers een fantastisch Sinterklaasfeest aan te bieden aan gezinnen die het ťcht verdienen.
We bieden een groot Sinterklaasfeest aan met een zo groot mogelijk realiseerbaar entourage. Wij vinden namelijk dat ieder kind in Nederland mag genieten van een sprookje, waarbij ook deze kinderen nog hun fantasie kunnen laten opleven en worden meegenomen in een prachtig verhaal, dat uiteindelijk eindigt in een groot feest! En welteverstaan een grůůt feest, waarbij de artiesten in een gelijkwaardige line-up staan met de grote Sinterklaasfeesten in het land.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.