Skip to main content
Close Menu

Dutch American Police Department

Begunstigden: Chronisch zieken, Jongeren, Kinderen, Mensen met een beperking, PatiŽnten

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Ondersteuning en begeleiding van chronisch/terminaal zieke en/of verstandelijk beperkte kinderen en jongeren.
Het verzorgen van ondersteuning in de breedst mogelijke zin aan (evenementen voor) kinderen met een chronische en/of terminale ziekte en/of (psychische) beperking of handicap, met behulp van bijzondere voertuigen, met name (replica's van) Amerikaanse politievoertuigen, en de daarbij behorende uitrusting en re-enactment.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

- (Ondersteuning aan) Laatste wensen voor personen uit de doelgroep.
- (Ondersteuning aan) Truckruns, toertochten, etc. welke voor de doelgroep zijn georganiseerd ťn welke worden verreden met personen uit de doelgroep.
- Organiseren van en/of ondersteuning aan evenementen tbv de doelgroep.
- Bekendheid genereren voor de activiteiten voor de doelgroep op evenementen zoals 112-dagen, Open dagen (kinder)ziekenhuizen, etc.
- Het verstrekken van informatie rondom de activiteiten voor de doelgroep en het belang daarvan via website, social- en overige media.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.