Skip to main content
Close Menu

Hartsdromen.nl

Begunstigden: Algemeen publiek, Alleenstaande ouders, Chronisch zieken, Jongeren, LHTB, Minderheden, Minima, Ouderen, Studenten, Overig

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Mensen inspireren hun dromen te leven: niet langer uit te stellen! Door middel van het vervullen van laatste wensen, van nog mobiele mensen (18+) .

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

We vervullen landelijk en pijlsnel laatste hartsdromen vervullen van mensen die uitbehandeld zijn. We verspreiden billboards met de tekst: 'Stel jij je dromen uit? WIJ NIET" , zodat mensen over hun leven gaan na denken, en gaan doen wat hen gelukkig maakt. We geven 2 tijdschriften per jaar uit, met verhalen, over het goede gevoel wat je krijgt als je andere mensen helpt met hun dromen... en de laten zien, dat het leven korter kan zijn als je denkt.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.