Skip to main content
Close Menu

Tess

Begunstigden: Kinderen, Mensen met een beperking

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De belangrijkste doelstelling van Stichting TESS is om kinderen met het syndroom van Down, autisme of een andere al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking de mogelijkheid te bieden om dolfijnondersteunde therapie op CuraÁao te volgen bij het CuraÁao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC).

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Organiseren van een diversiteit aan activiteiten zoals deelname aan braderiŽn, jaarmarkten, acquisitie van sponsoren, Club 52. Ook de vrijwilligers organiseren zelf activiteiten.
Belangrijk punt is dat de wachtlijstouders en hun directe famielieleden verplicht zijn minimaal 8 keer aanwezig te zijn op een activiteit.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.