Skip to main content
Close Menu

Join for Joy

Begunstigden: Kinderen, Overig

Actief in

Informatie

Doelstellingen

In samenwerking met lokale partnerorganisaties ondersteunt stichting Join for Joy basisscholen in de rurale gebieden van Kenia en Oeganda met materiaal en expertise bij het opstellen van een Sport- en spelprogramma. Door te sporten en te spelen leren kinderen samenwerken, het beste uit zichzelf te halen en spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Binnen het Sport- en spelprogramma van Join for Joy worden sportieve activiteiten aangevuld met lessen over empowerment, bewustwording en gezondheid met het oog op de sociale vaardigheden van de kinderen, die hen helpen beter om te gaan met de eisen en uitdagingen van hun dagelijks leven.
Thema's Sport- en spelprogramma: 1. Samenwerken 2. Zelfontplooiing 3. Toekomstperspectief.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.