Skip to main content
Close Menu

Babadag-RoemeniŽ

Begunstigden: Minderheden

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het bieden van hulp aan inwoners van Babadag en omstreken in RoemeniŽ en het ondersteunen van projecten ten behoeve van inwoners van Babadag en omstreken in RoemeniŽ. Dit kan variŽren van het doneren van goederen tot het financieel ondersteunen van de kosten van onderhoud van projecten die wij verwezenlijkt hebben.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

* Wij organiseren hulptransporten naar Babadag e.o met kleding, meubels, bedden, fietsen, gereedschappen, medische spullen, speelgoed enz. en deelt dit zelf uit daar waar het nodig is.
* Staan op markten en fairs en heeft een verkooppunt in Emmeloord om zo de stichting te promoten en financiŽle middelen binnen te halen voor een transport.
* Delen voedselpakketten uit aan de allerarmsten. Een voedselpakket bestaat uit: aardappels, meel, bloem, olie, rijst, koek en brood. Ook voor de kinderen wordt een pakket samengesteld dat bestaat uit: fruit, drinken, wat snoepgoed en een verrassingscadeau.
*Brengen medische spullen zoals rollators, rolstoelen, bedden, pleisters en medicijnen naar ziekenhuizen, bejaardenhuizen en psychiatrische instellingen.
* Helpen mee met het bouwen van huizen voor kansarme gezinnen en het verbouwen van scholen en kindertehuizen in Babadag e.o.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.