Skip to main content
Close Menu

Actief in

Doelstellingen

Stichting Vrienden Parnassia Groep heeft tot doel het bevorderen van de maatschappelijke integratie van individuele en groepen patiŽnten die in zorg zijn bij ťťn van de zorgbedrijven van Parnassia Groep.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Om dit doel te behalen worden oa. regelmatig speciale activiteiten georganiseerd zoals een goededoelenveiling en sponsor(fiets)tochten. Met deze en andere activiteiten wordt geld opgehaald. De opbrengst van deze activiteiten is bestemd voor ťťn van de zes fondsen die de stichting beheert. Dit zijn het Fonds Noodhulp, Annelies Fonds, Sport4Health, Studiefonds, Cultuurfonds en Fonds Vrouwe Stien.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.