Skip to main content
Close Menu

World of Wildlife

Begunstigden: Wildlife

Actief in

Informatie

Doelstellingen

World of Wildlife is een non-profit organisatie met als doel het wereldwijd financieel steunen van lokale wildlife-projecten die zich inzetten voor de bescherming en opvang van (bedreigde) dieren en hun natuurlijke leefomgeving. Daarnaast is het doel om op positieve wijze duurzame betrokkenheid te creŽren bij (potentiŽle) donateurs.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

-Werven van donateurs, met name via de website en social media
-Via eigen netwerk benaderen van bedrijven voor donaties
-Onder de aandacht brengen van vrijwilligerswerk bij het Limbe Wildlife Centre, via de website en websites waarop vrijwilligerswerk wordt aangeboden
-Inzamelen van goederen voor het Limbe Widllife Centre via ons eigen netwerk en benaderen van leveranciers van medische spullen en medicijnen.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.