Skip to main content
Close Menu

Roparun

Begunstigden: Chronisch zieken, PatiŽnten, Overig

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Door het organiseren van de Roparun, de estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, zoveel mogelijk geld ophalen voor zorg aan mensen met kanker. Dit onder het motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Het mogelijk maken van de Roparun, de ongeveer 530 kilometer lange estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, teneinde geld in te zamelen voor mensen met kanker. Iedere loper legt ongeveer 65 kilometer af, een team bestaat uit acht personen. Ieder team beschikt over een eigen ondersteunend team. Ook vinden er andere activiteiten plaats die gericht zijn op fondsenwerving zoals lotenverkoop, het benaderen van sponsors en het houden van collecten.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.