Skip to main content
Close Menu

Werkgroep Urgenta

Begunstigden: Chronisch zieken, Jongeren, Kinderen, Mensen met een beperking, Ouderen, PatiŽnten, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De Stichting Werkgroep Urgenta is een non-profit-hulporganisatie (NGO) die zich bezighoudt met ontwikkelingswerk in Oost-Europa (RoemeniŽ en MoldaviŽ). De Stichting Urgenta biedt ontwikkelingshulp middels het uitvoeren van technische projecten in de medische sector. De hulporganisatie bestaat louter uit vrijwilligers.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Financiering vindt dan ook plaats via sponsoring, subsidies en donaties door andere NGO?s, overheden, bedrijven en sociale organisaties (bv. Ronde Tafel). Ook worden projecten gesponsord in de vorm van levering van medische installaties, materialen, kennis en transportmiddelen.

Beleidsplan

Zie Beleidsplan 2013-2018
Bekijk het meest actuele beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.