Skip to main content
Close Menu

Orange Babies

Begunstigden: Algemeen publiek, Kinderen, PatiŽnten, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen.
Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geÔnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.
De stichting heeft haar werkterrein in zuidelijk Afrika.

Hoofddoelstelling 1: PMTCT (prevention of mother to child transmission): Het verminderen van de kans op hiv-overdracht van hiv-positieve zwangere vrouwen op hun kinderen. Voorts via voorlichtingsprogramma?s voorkomen dat jonge hiv-negatieve moeders besmet worden met hiv: Keep the negatives negative.
Hoofddoelstelling 2: Zorg voor OVC?s (orphans and vulnerable children): Medische zorg, voeding, onderwijs en dagelijkse ondersteuning voor hiv-geÔnfecteerde of door hiv getroffen baby?s en kinderen.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Orange Babies heeft haar doelstellingen kunnen behalen door:
Het organiseren van eigen evenementen, zoals het jaarlijks terugkerende Gala, Family Dinner, jaarlijkse Tour.
Inspireren van derden om een eigen evenement te organiseren, bv. Mystery Mountain, Expeditie Jr. etc.
Partner- en sponsorovereenkomsten.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.