Skip to main content
Close Menu

Bake for Life

Begunstigden: Mensen met een beperking, Slachtoffers van oorlog, Vrouwen en meisjes, Werklozen

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Wij bieden kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk uit de armoede te ontsnappen.
Met kennis van het bakkersvak en in samenwerking met lokale partners realiseren wij bakkerijen waarvan het effect verder reikt dan de direct betrokkenen. Onze vrijwilligers delen hun talenten en zijn dankbaar en trots op het verschil dat zij maken.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Om de begrote som der lasten te kunnen realiseren worden door de werkgroep business en events diverse activiteiten gedaan. Jaarlijks wordt er een sponsorloop, kofferbakmarkt, de Volendamloop, winterfair en inpakken van kerstpakketten georganiseerd. Daarnaast heeft de Stichting zich geprofileerd in de bakkerijbranche met als resultaat een deel van de opbrengst van het Nationaal Schoolontbijt en koekactie bij lokale warme bakkers. Deelname stand op Bakkerijdagen.

Beleidsplan

De komende jaren wil de stichting Bake for Life de lopende projecten stabiel houden. Daarnaast zijn er plannen om in Uganda in Jinja een nieuwe bakkerij te starten met een centraal magazijn, kantoor voor de coŲrdinatie van de overige bakkerijen in Uganda en Kenia. Om deze plannen te realiseren wordt er jaarlijks een sponsorloop, golfmarathon en een kofferbakmarkt gehouden. Daarnaast worden er presentaties gegeven op scholen om de scholieren te enthousiasmeren voor de sponsoring van onze projecten.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.