Skip to main content
Close Menu

Right To Play

Begunstigden: Gemeenschappen, Jongeren, Kinderen, Mensen met een beperking, Vluchtelingen, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De Stichting heeft tot doel:
a. de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld, met name in ontwikkelingslanden, te verbeteren door middel van het stimuleren, bevorderen, ondersteunen en (doen) uitvoeren van sport en spelprogramma?s;
b. het ontwikkelen en stimuleren van een beter begrip en bewustzijn voor en van de benaderde situatie van kinderen in de wereld;
c. het bevorderen en stimuleren van en beter begrip voor het gebruik van sport en spelen als middel om fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling, vrede, gezondheid en onderwijs te verbeteren en draagt daarmee bij aan structurele armoedebestrijding.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Right To Play richt zich in Nederland op fonsenwerving en ondersteunt uitvoering van onze internationale projecten en programma's in AziŽ, Afrika en het Midden Oosten. Daarnaast werken we aan meer bekendheid van het belang van spelen in brede zin en meer bekendheid van de organisatie Right To Play, wie we zijn, wat we doen en met wie we samen werken om onze doelen spelenderwijs te realiseren..

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.