Skip to main content
Close Menu

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Begunstigden: Overig

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen maakt het erfgoed van de internationale Cobrabeweging zichtbaar en houdt het gedachtegoed van de kunstenaars van de beweging levend. Het museum beoogt het expertisecentrum te zijn op dit gebied; het is de plek waar, in de geest van Cobra, experiment en expressie in de kunst worden benadrukt.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Behaalde resultaten kunnen gevonden worden in het jaarverslag en/of de jaarrekening van stichting Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Het tentoonstellen van stukken van de kunstenaars van het Cobra-verbond, het opzetten van kunstexposities van individuele Cobra-leden en tijdverwanten, het regelmatig organiseren van culturele en educatieve activiteiten waarmee beoogd wordt het gedachtengoed van de kunstbeweging uit te dragen.

Beleidsplan

Het beleidsplan is op aanvraag beschikbaar.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.