Skip to main content
Close Menu

Talent Foundation PvT

Begunstigden: Jongeren

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Stichting Talent PvT zet zich in voor individuele kansarme jonge mensen die hard willen werken, door hen te helpen om op grond van hun talent hun toekomstdromen waar te maken.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

In 2014 zijn 30 talenten ondersteund. In het jaarverslag vindt u een uitgebreide beschrijving van lopende en afgesloten projecten m.b.t. de ondersteunde jongeren.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Enerzijds helpt de stichting met de benodigde financiŽle bijdragen om hulpmiddelen en opleidingen voor ontwikkeling van het talent te kunnen betalen. Anderzijds helpen de leden van de landencommissies ter plaatse met praktische en morele ondersteuning - en indien nodig correctie - om de talenten op het juiste pad te houden.

Beleidsplan

Stichting TALENT FOUNDATION PvT heeft ruim 30 talenten in het programma in Kenia, ArgentiniŽ, Thailand, IndonesiŽ en Nepal. Aan deze talenten wordt financiŽle ondersteuning geboden bij het verwezenlijken van hun droom.
Benodigde gelden komen van sponsoren zoals ASML, SSHK, Vision Dynamics, Hurkmans Group, Unlimited Dreams en Rotary Eindhoven en uit donaties en giften van particulieren en bedrijven.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.