Skip to main content
Close Menu

Peace Parks Foundation Nederland

Begunstigden: Dieren, Gemeenschappen, Natuurgebieden

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De stichting stelt zich ten doel: het ondersteunen van alle doelstellingen en activiteiten van de Peace Parks organisatie, welke onder meer omvatten het initiŽren, bevorderen en ondersteunen van grensoverschrijdende natuurbeschermings- en werkgelegenheidsprojecten met name in Zuidelijke Afrika en alles wat daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Samenwerkingsverband met de Zuidafrikaanse regering om neushoornstroperij in Zuid Afrika tegen te gaan.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Het in samenwerking met landen, regeringen, staatshoofden en belangenorganisaties in stand houden van de natuur, het mogelijk maken van een menswaardige toekomst en het bewaren van de vrede.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.