Skip to main content
Close Menu

Villa Pardoes, St. Fondswerving

Begunstigden: Chronisch zieken, Kinderen, Patiënten

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Het exploiteren van een Vakantievilla waarbij wekelijks 12 gezinnen uit Nederland e/o Vlaanderen de gelegenheid krijgen gratis van een volledig verzorgde vakantie te genieten. De financiering vindt louter plaats op basis van fondsenwerving en donaties. Er is géén sprake van subsidies en/of verzekeringsgelden.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiële) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Het afgelopen jaar heeft Villa Pardoes ondanks de financiële crisis mede dankzij een aantal trouwe partners weer een mooi resultaat geboekt op het gebied van fondsenwerving. De Efteling BV, Selecta Benelux, FrieslandCampina, GfK Panel Services, Sligro Food Group, Best Golf Charity, Lionsclub De Zuidelijke Baronie van Breda en de Vijf Zintuigen hebben ook in 2012 Villa Pardoes weer trouw een sponsorbijdrage gedaan. De meesten hebben intussen gelukkig toegezegd om ook het komend jaar verbonden te willen blijven aan Villa Pardoes. De grote betrokkenheid van deze sponsoren is een kenmerk waar we al jaren trots op zijn.

Daarnaast beschikt Villa Pardoes over een redelijk vast en trouw bestand van zo?n 2.000 particuliere donateurs die jaarlijks goed zijn voor een extra opbrengst van ca. ? 65.000.

Al met al zijn wij door deze financiële bijdragen in staat jaarlijks zo?n 400 gezinnen (ca. 2.400 personen!) met een ernstig ziek kind een bijzondere vakantieweek aan te bieden. Hierbij gaat het vooral om het plezier en de mogelijkheden die de kinderen nog wel hebben. Verdriet en onzekerheid verdwijnen volledig naar de achtergrond. Het gezin wordt zoveel mogelijk terug in zijn kracht gebracht.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Door middel van een praktische en persoonlijke benadering van particulieren en bedrijven probeert de Stichting behalve op eenmalige acties aan te sturen op een meerjaren relaties/samenwerking.