Skip to main content
Close Menu

Fonds Gehandicaptensport, St.

Begunstigden: Mensen met een beperking
Collecteweek: 31-03-2019 t/m 06-04-2019

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.
Dat doen wij door middel van het financieren van sportevenementen, het beschikbaar stellen van subsidies aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, het werven van (financiŽle) middelen en het geven van voorlichting.
Dat kunnen wij uiteraard niet alleen. Wij doen dat door als ťťn team achter onze gehandicapte sporters te staan. Zo helpen vele vrijwilligers, donateurs, sponsors, ambassadeurs en partners om onze ambitie "Sport voor iedereen met een handicap mogelijk maken" verder invulling te geven. Zodat niemand buitenspel staat!

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Fonds Gehandicaptensport houdt zich bezig met het werven van financiŽle middelen om sport waar dan ook toegankelijk te maken voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap. Daarnaast geeft het Fonds voorlichting aan het NL publiek bijv. door (s)Cool on Wheels. Door Uniek Sporten informeert het Fonds sporters met een handicap op de mogelijkheden.