Skip to main content
Close Menu

Stofwisselkracht

Begunstigden: Mensen met een beperking, PatiŽnten

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Aandacht voor en werven van fondsen voor onderzoek en onderzoek stimulerende activiteiten op het gebied van stofwisselingsziekten door het organiseren van activiteiten.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Informatie geven aan publiek over de impact van een stofwisselingsziekte op een gezin. Dit doen wij o.a. door lezingen en presentaties tijdens evenementen, bij serviceclubs, sportclubs en verenigingen. Ook hebben we een boek en een bioscoopfilm hierover mede geproduceerd.
Organiseren jaarlijks een aantal fondsenwervende evenementen zoals Stofwisseltour, Dansfeest, 2x per jaar een wijnproeverij en deelname een Damloop en andere sportieve evenementen.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.