Skip to main content
Close Menu

Hartstichting

Begunstigden: Algemeen publiek, Chronisch zieken, Jongeren, Mensen met een beperking, PatiŽnten
Collecteweek: 07-04-2019 t/m 13-04-2019

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Er zijn nu 1,4 miljoen hart- en vaatpatiŽnten. Per dag overlijden ruim 100 mensen hieraan en komen 1.000 mensen in het ziekenhuis terecht. Deze aantallen en het blijvende leed dat daaruit voortvloeit, zijn onacceptabel. Met zo veel mogelijk mensen slaan we de handen ineen om de ziekte terug te dringen en te beheersen.

Onze ambitie: ervoor zorgen dat niemand meer wordt overvallen door een hart- of vaatziekte, ook niemand wordt te laat behandeld en iedereen krijgt de beste behandeling voor een hart- of vaatziekte. We willen hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk kunnen herkennen, opsporen ťn zo goed mogelijk behandelen.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Zo werken we:
De mens staat centraal bij alles wat we doen. Wij brengen een beweging op gang van mensen die zich voor langere tijd inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. We sluiten aan bij wat zij ervaren en hoe zij willen bijdragen aan deze strijd. Dit doen we door mensen aan ons te binden, zodat er een wederkerige relatie ontstaat.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.