Skip to main content
Close Menu

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

Begunstigden: Kinderen, PatiŽnten, Overig

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis heeft als doel fondsen te werven voor het Emma Kinderziekenhuis. Verworven fondsen worden besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en ouders, en broertjes en zusjes in het ziekenhuis verkeren.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Behaalde resultaten kunnen gevonden worden in het jaarverslag en/of de jaarrekening van stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Het ondersteunen van de vernieuwbouw van de afdeling Intensive Care Neonatologie. Onderhoud van de vernieuwbouw van het Emma Kinderziekenhuis AMC ('metamorfose'), waarvan de volgende afdelingen in 2015 in gebruik zijn genomen, te weten: Chirurgie & Zuigelingen, Intensive Care Kinderen, Kinderoncologie, Grote Kinderen (2-10 jaar) en Tieners (10-18 jaar). Tevens worden projecten ondersteunt gericht op welzijn, voorlichting en educatie en het mede financieren van diverse subsidieaanvragen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. De Stichting richt zich, voor het verwerven van financiŽle middelen, op zowel particuliere donateurs als bedrijfsdonateurs en ontvangt daarnaast gelden op basis van acties derden, nalatenschappen en via aanvragen bij (vermogens)fondsen.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.