Skip to main content
Close Menu

Vrienden van Pater Peeters

Begunstigden: Analfabeten, Gedetineerden, Gemeenschappen, Jongeren, Mensen met een beperking, PatiŽnten, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De stichting VvPP is er allereerst om duurzaam te investeren in een grote zelfredzaamheid van kinderen en vrouwen via parochies en medewerkers in Rťpublique Dťmocratique du Congo, via projecten in provincies Centraal en Oost Kasayi.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

De Stichting VvPP gelooft dat kinderen de toekomst van Congo in handen hebben en dat zij hierin gesteund worden door vrouwen, die in staat zijn te verbinden.
Kinderen en vrouwen die zelfstandig sterker in het leven staan kunnen veel betekenen voor verbeteringen in hun omgeving. Door hen te steunen wil VvPP hun zelfredzaamheid vergroten zodat zij in staat zijn HET VERSCHIL TE MAKEN in de toekomst van Congo. Daarnaast kan VvPP selectief noodhulpprojecten en door jaarlijks geld te sturen op de aangevraagde, geselecteerde en dan goedgekeurde projecten.

Beleidsplan

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.