Skip to main content
Close Menu

Pandilla Ontwikkelingshulp

Begunstigden: Jongeren, Kinderen, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Stichting Pandilla Ontwikkelingshulp, kortweg SPO, zet zich in voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in de Indiase deelstaat Andhra Pradesh. Door financiering van de bouw van scholen geeft SPO aan kinderen de mogelijkheid te werken aan een betere toekomst in hun eigen land. Scholing in plaats van kinderarbeid.

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiŽle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van de levenskansen van de lokale bevolking. Verdere behaalde resultaten kunnen gevonden worden in het jaarverslag en/of de jaarrekening van stichting Pandilla Ontwikkelingshulp.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Kledinginzameling.

Beleidsplan

De stichting zet zich in voor bevordering van de ontwikkeling van de kinderen in de deelstaat van India, mede door het bouwen van scholen en kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Ook in 2014.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.