Skip to main content
Close Menu

UAF

Begunstigden: Vluchtelingen

Actief in

Informatie

Doelstellingen

De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, zich beroepend op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, stelt zich ten doel: hoger opgeleide vluchtelingen uit alle delen van de wereld, die vanwege gegronde vrees voor vervolging hun land hebben verlaten, bij voldoende gebleken capaciteiten de nodige materiŽle en geestelijke steun te verlenen om hun studie in Nederland te kunnen voortzetten en beŽindigen, en hen steun te verlenen bij het verwerven van een plaats op de arbeidsmarkt die aansluit bij hun opleiding, alsmede voorlichting te geven over bovenomschreven doelgroep en activiteiten.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

UAF ondersteunt hoger opgeleide vluchtelingen bij het volbrengen van hun opleiding en het vinden van geschikt werk.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.