Skip to main content
Close Menu

Mama Cash

Begunstigden: LHTB, Vrouwen en meisjes

Actief in

Informatie

Doelstellingen

Mama Cash strijdt voor een rechtvaardige, vreedzame en duurzame wereld en steunt daartoe het maatschappelijke veranderingsproces dat gericht is op een gelijke verdeling van macht en middelen.
Daartoe streeft Mama Cash naar volledige participatie van vrouwen en meisjes in alle maatschappelijke en economische sectoren en naar volledige zeggenschap over hun eigen lichaam.
Haar werkwijze is om vernieuwende, creatieve en duurzame activiteiten van vrouwengroepen en meidengroepen en hun voortrekkers op dit vlak te ondersteunen en te versterken.
Zij doet dit middels verschillende activiteiten, maar met name door initiatieven en projecten van vrouwen en meiden financieel te faciliteren door middel van subsidies en door het creŽren van netwerken.
Daarnaast wil Mama Cash een inspirerend voorbeeld zijn voor alle vrouwen en mannen die dromen van een rechtvaardige wereld en die financiŽle ondersteuning willen bieden om deze dromen te verwezenlijken.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

De team's van Mama Cash richten zich op het stimuleren van de zeggenschap over het eigen lichaam, het recht om te leven in veiligheid, het vergroten van de economische rechtvaardigheid en het bevorderen van de financiŽle onafhankelijkheid.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.