Skip to main content
Close Menu

Hart voor CF

Begunstigden: PatiŽnten

Actief in

Informatie

Opmerking CBF

Voorheen bekend onder de naam FOK (FibrOseKinderen).

Doelstellingen

Het ondersteunen van jonge mensen met Cystic Fibrosis die vragen en wensen hebben in materiŽle en niet-materiŽle zin. Het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit van leven van deze jonge mensen.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

Hart voor CF is een uit particulier initiatief voortgekomen stichting die als doelstelling heeft om activiteiten te organiseren voor mensen met Cystic Fibrosis (CF, ook nog wel taaislijmziekte genoemd). Tevens bieden we praktische ondersteuning voor onze doelgroep. Omdat contact met lotgenoten heel belangrijk is voor mensen met CF maar onderling persoonlijk contact om medische redenen ten sterkste wordt afgeraden, is Hart voor CF ook actief in het bevorderen en faciliteren van onderling contact via internet.

Beleidsplan

Het organiseren van uitjes voor onze doelgroep, het ondersteunen en in de lucht houden van het CF-cafť en het waarborgen van lotgenotencontact ook bij ziekenhuisopname.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.