Skip to main content
Close Menu

Make-A-Wish® Nederland

Begunstigden: Kinderen

Actief in

Informatie

Opmerking CBF

Voorheen bekend onder de naam Doe een Wens.

Doelstellingen

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiėnten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen

Behaalde resultaten  
Hier staat wat de belangrijkste (niet-financiėle) resultaten zijn. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

In 2012 konden 499 wensen van kinderen worden vervuld.

Activiteiten  
De Activiteiten geven aan wat de organisatie doet om de doelstelling te bereiken. Deze gegevens zijn niet in detail door het CBF gecontroleerd.

De vrijwilligers van Make-a-Wish Nederland zetten zich in om met de gelden en giften uit fondsenwervende acties de wensen van kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.

Beleidsplan

Zie beleidsplan onder Documenten.

Het CBF werkt aan vernieuwing van het Register goede doelen. Wij doen ons best om de gegevens tijdens deze werkzaamheden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat niet alle gegevens actueel zijn. Heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail naar info@cbf.nl.