29 maart 2019

Impact Event

Noteer het alvast in je agenda: op vrijdag 29 maart 2019 organiseert de Impact Challenge het volgende Impact Event in Amsterdam.

Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit om de impact van de goededoelensector te vergroten en beter zichtbaar te maken. Dit doen we door kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We kunnen namelijk veel van elkaar leren. Op het Impact Event 2019 geven we daarom een podium aan organisaties die hun belangrijkste leerervaringen over impactgericht werken willen delen met hun collega’s.

Impact Challenge Award

Het Impact Event 2019 staat in het teken van de Impact Challenge Award, een nieuwe ontwikkelprijs voor goededoelenorganisaties die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen.

Na een eerste pitchronde van praktijkcases waarbij een belangrijke leerervaring is opgedaan, worden de inzendingen beoordeeld door het Impact Center Erasmus. De vijf beste inzendingen krijgen een coachingstraject aangeboden om hun case uit te werken voor een definitieve inzending. Op 29 maart 2019 presenteert deze top vijf hun cases en kiest het publiek samen met een vakjury live de winnaar.

Begin november start de inschrijving voor de Impact Challenge Award. Hou de website van de Impact Challenge in de gaten voor meer informatie.

Do you accept the Challenge?

Op 16 november lanceren we de Impact Principles: de vertrekpunten voor impactgericht werken, waarmee we alle Goede Doelen willen inspireren om het belang van het impactgericht werken te onderschrijven en er zelf actief mee aan de gang te gaan. Op die manier werken we stap voor stap aan het impactvol bijdragen aan een betere, duurzamere wereld.

Wees één van de eersten die de Principles onderschrijft, stuur een mail aan secretariaat@impact-challenge.nl o.v.v. Impact Principles en ontvang op 16 november een link naar de Impact Principles.