Maak kennis met Iris

10 september 2021

Naam: Iris van Wijck

Leeftijd: 19 jaar

Functie: stagiaire Communicatie en Marketing

Wat doe je bij het CBF? Ik hou mij nu vooral bezig met het maken van content voor de website en de sociale media van het CBF. Daarnaast ga ik content maken voor de Impact Challenge 2021. Ik draai mee met lopende projecten, help met het opzetten van nieuwsbrieven en zoek contact op met Erkende Goede Doelen om te vragen of zij geïnterviewd willen worden voor de rubriek ‘In de Spotlights’. Daarnaast voer ik een bedrijfsanalyse uit om een goed beeld van het CBF te krijgen.

Wat heb je hiervoor gedaan? Ik ben nog bezig met mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool Leiden.

Wat vind je het leukste aan je werk? Het leukst vind ik de diversiteit. De ene keer doe ik onderzoek om de juiste informatie te verkrijgen en de andere keer ben ik bezig met het maken van een creatieve uiting. Zo kan ik nog veel meer voorbeelden noemen van wat er te doen valt in de communicatie en waarom het voor mij een leuk vak is om in te werken.

Wil je nog iets bijzonders over jezelf delen? Ik hou van reizen. Van mijn leukste en meest bijzondere vakanties heb ik filmpjes gemaakt om deze herinneringen voor altijd terug te kunnen kijken. Ik heb filmpjes van skivakanties, een reis door Thailand en van een rondreis met een vriendin door Europa. Voor reistips kan je dus ook terecht bij mij ;)