Maak kennis met Romy

21 december 2020

Naam: Romy van der Zaag
Leeftijd:  20 jaar
Functie:  Stagiaire communicatie

Wat doe je bij het CBF? Ik ben stagiaire op de communicatieafdeling. Ik houd mij vooral bezig met het vergroten van de online bekendheid. Dit doe ik door het schrijven van content voor de website en social media.  Ik draai mee op lopende projecten zoals het verbeteren van het gemeenteportal. Ik denk mee over de toekomst van het CBF en ben ik contact met de doelgroep van het CBF en de Erkende Goede Doelen.

Wat heb je hiervoor gedaan? Ik studeer Media Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan focussen op digitale media en digitale media strategie├źn. Hierbij richt ik mij op het maken en verbeteren van verschillende soorten content. Om mijn kennis te verbreden met onder andere Google Analytics en SEO/SEA heb ik de minor Marketing Tomorrow gevolgd. Ook heb ik een stage gevolgd bij WIJ Special Media, waar ik mij bezig hield met hun social media en het schrijven van content.

Wat vind je het leukste aan je werk? De diversiteit van de Erkende Goede Doelen. In een korte tijd heb ik veel goede doelen leren kennen. Deze komen naar voren in de social media posts die ik maak. Elke week is er wel een speciale dag, een leuk weetje of een Erkend Goed Doel in de spotlight. Geen dag is hetzelfde.

Wil je nog iets grappigs over jezelf delen? Ik heb bepaalde routines op een dag, ik moet een elastiekje om mijn pols hebben en mijn lippenbalsem meenemen anders is mijn dag niet compleet!

 

Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie onder registratienummer C-130 & lid van het International Committee on Fundraising Organizations.