Drie goede doelen Erkend

25 februari 2019

Het CBF heeft drie nieuwe organisaties erkend. Deze organisaties mogen zich vanaf nu een Erkend Goed Doel noemen. Van harte gefeliciteerd!

Heberdina Japin- Timmerman Dierentehuis
Stichting Heberdina Japin- Timmerman Dierentehuis is een opvang voor zwerf- en afstandsdieren uit de regio West-Friesland. Honden en katten die worden afgestaan door hun eigenaar, worden verzorgd in de opvang tot er een nieuwe eigenaar is gevonden. De stichting heeft als doel het bevorderen van het werk en de opvang van zwerfdieren in het algemeen, met name in de regio West-Friesland. Daarnaast stelt de stichting als doel het steunen van de activiteiten van de Stichting Heberdina Japin-Timmer Dierentehuis.

ReumaZorg Nederland
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland komt op voor de beste zorg voor reumapatiënten én voor iedereen die dat wellicht ooit nodig zal hebben. Bij alles wat zij doen, staat de vraag: ‘Wat vinden mensen met reuma belangrijk?’, centraal. Het doel van ReumaZorg Nederland is het behartigen van de belangen van reumapatiënten, ziekte-specifieke patiëntenverenigingen en –organisaties en de patiëntenverenigingen gericht op de ziekte van Bechterew.

Als kanker je raakt
Stichting Als kanker je raakt biedt aandacht aan een ieder die wordt geconfronteerd met kanker en existentiële vragen heeft rondom leven en dood, zingeving en God en geloof. Deze stichting wil aan de hand van hun liefde voor mensen en hun christelijke idealen mensen helpen waar de reguliere zorg stopt. Vanuit bewogenheid en (h)erkenning wilt de stichting nabijheid, veiligheid en troost aanreiken, zodat mensen de levenskracht, moed en vertrouwen terugkrijgen en mogelijkheden zien.

 

Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie onder registratienummer C-130 & lid van het International Committee on Fundraising Organizations.