Harmienke Kloeze vanaf 15 mei nieuwe directeur-bestuurder van toezichthouder CBF

14 maart 2019
Harmienke Kloeze

De raad van toezicht van het CBF heeft Harmienke Kloeze per 15 mei 2019 benoemd tot directeur-bestuurder van toezichthouder CBF.

Harmienke is van huis uit psychologe en al jarenlang actief in de goededoelenwereld. Haar carrière in die wereld begon bij Slachtofferhulp Nederland. Vervolgens was ze geruime tijd directeur van Make-A-Wish Nederland, waarna ze een overstap maakte naar Make-A-Wish International.

Ze was betrokken bij het bestuurlijk overleg met betrekking tot de inrichting van het Erkenningsstelsel en kent het CBF goed doordat ze zitting had in de raad van toezicht.

Benoeming

Jos van Lange, voorzitter van de raad van toezicht: ‘Wij zijn blij met de benoeming van Harmienke. Zij beschikt over zeer ruime ervaring in de wereld van de goede doelen en is ook goed bekend met het CBF. Met de benoeming van Harmienke Kloeze is voorzien in de continuïteit en stabiliteit van de activiteiten van het CBF. Zij volgt Roline de Wilde op die de afgelopen drie jaar op uitstekende wijze vorm heeft gegeven aan het CBF als ontwikkelgerichte toezichthouder. Wij wensen Harmienke veel succes en plezier bij het verder vormgeven van het toezicht op de Erkende Goede Doelen in ons land.’

‘De positie van het CBF is de afgelopen drie jaar versterkt’, aldus Kloeze, ‘en de organisatie is nog volop in ontwikkeling. Ik wil graag dat wat bereikt is vasthouden en erop voortbouwen, zodat ook de sector zelf daarmee versterkt wordt.’ 

Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie onder registratienummer C-130 & lid van het International Committee on Fundraising Organizations.

<<<<<<< HEAD ======= <<<<<<< Updated upstream ======= >>>>>>> Stashed changes >>>>>>> feature/feedback