Nieuw Erkende organisaties april

2 mei 2019
Logo's van de nieuw Erkende Goede Doelen

Afgelopen maand heeft het CBF weer 3 nieuwe organisaties Erkend. Van harte gefeliciteerd!

Stichting GSW
Gratis Shoppen Welzijn (GSW) is een aankloppunt voor iedereen in de gemeente Altena. De stichting heeft als doel de medemens zo breed mogelijk te helpen. Dit doen zij door het inzamelen van voedsel en kleding, maar mensen kunnen ook hun diensten en talenten aanbieden. Dit wordt vervolgens weer gedeeld met de mensen die het nodig hebben. GSW organiseert ook projecten rondom Sinterklaas en Kerst en heeft inmiddels al honderden gezinnen geholpen.

Stichting Surftherapie.nl
Stichting Surftherapie.nl zet zich in voor mensen die revalideren na een neurologische aandoening, zoals een beroerte. Dit doen zij middels een bijzondere vorm van therapie: de zee op met SUP (Stand Up Paddle) boards. Deze manier van therapie is niet alleen leuk, maar brengt deelnemers ook een uitdagende revalidatie in een uitdagende omgeving. Op het board kunnen zij beter en soepeler bewegen en dit geeft vertrouwen, zowel op als uit het water.

Stichting Zwerfkatten Nederland
Een zwerfkattenvrij Nederland, dat is de ambitieuze missie van Stichting Zwerfkatten Nederland (SZN). Als belangenorganisatie voor zwerfkattenorganisaties in Nederland doen zij alles wat nodig is om deze organisaties te ondersteunen met mogelijkheden, mensen en middelen. De stichting streeft ernaar de verwilderde en wilde zwerfkat na 2040 niet meer in Nederland te laten voorkomen.

Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie onder registratienummer C-130 & lid van het International Committee on Fundraising Organizations.