5 november 2019

Vier nieuwe goede doelen Erkend

De afgelopen periode zijn er weer vier Erkende Goede Doelen bij gekomen. Ook aan deze organisaties kunt u gerust geven. Organisaties, van harte gefeliciteerd!

Diva dichtbij
De Diva’s van Diva Dichtbij zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet naar het theater kunnen. Tijdens de optredens kruipen mensen uit hun schulp en leven weer helemaal op.

Meer informatie staat hier.

Movement On The Ground
De stichting Movement On The Ground ondersteunt bij humanitaire crises. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan op het Griekse eiland Lesbos door middel van materiële en immateriële ondersteuning. Een ander voorbeeld is dat er lokaal en internationaal bewustzijn wordt gecreëerd over actuele situaties.

Meer informatie staat hier.

Stichting Blijdschap voor de Dieren (BVDD)
BVDD komt op dieren waarbij spoedig hulp geboden moet worden. In situaties van bijvoorbeeld medische opname van mensen, bemiddelt BVDD om voor het huisdier een passende oplossing te vinden.

Meer informatie staat hier.

Tekenbeetziekten
Stichting Tekenbeetziekten richt zich voornamelijk op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten én op fondsenwerving om dit onderzoek te financieren. Ook bieden ze informatie over teken, de ziekte van Lyme en andere tekenbeetziekten.

Meer informatie staat hier.

Terug naar nieuwsoverzicht
Logo's  Diva Dichtbij, MOTG, STBZ en BVDD