30 maart 2023

Maak kennis met Daan

Naam: Daan Kessler

Functie: stagiair communicatie

Wat doe je precies bij CBF?
Sinds februari loop ik stage op de Communicatie afdeling bij het CBF. Ik ben o.a. bezig met het bijhouden van de social media, inzichten verkrijgen in financiĆ«le data en daarnaast andere communicatie-taken, zoals het schrijven van artikelen.

Hoe ben je bij het CBF terecht gekomen?
Ik heb mezelf ingeschreven bij Studentenbureau. Zij hebben mij geholpen bij het vinden van een leuke stage. Ik heb met het Studentenbureau meerdere gesprekken gehad zodat zij wisten wat ik zocht in een stage. Op basis daarvan hebben zij vacatures naar mij gestuurd. Ik heb nog steeds goed contact met Studentenbureau.

Kan je een leuke ervaring bij CBF met ons delen?
Ik ben naar de inspiratiesessie Echt Nep geweest, georganiseerd door Videonieuwsbericht. Tijdens deze sessie werd ik geconfronteerd met hoeveel er al mogelijk is op het gebied van deepfakes. Ook kwamen AI en ChatGPT ter sprake. Ik heb het boek Echt Nep van Menno van Doorn, Sander Duivestein en Thijs Pepping meegekregen. Een boek dat ik zeker nog ga lezen!

Waar ben je trots op?
Mijn doel voordat ik aan de stage begon was om mijn creativiteit verder te ontwikkelen. Ik merkte namelijk dat ik hier iets minder goed in was en ik vind het erg belangrijk. Ik ben trots dat dit tijdens de eerste twee maanden van mijn stage al aanzienlijk is verbeterd door veel beelden te ontwerpen voor social media. Ik kijk er naar uit om mezelf hier nog verder in te ontwikkelen in de toekomst.

Terug naar nieuwsoverzicht
Maak kennis met Daan