Skip to main content
Close Menu

Steeds meer mensen besluiten (een deel van) hun nalatenschap te schenken aan een goed doel. Omdat ze het belangrijk vinden dat er ook na hun overlijden wordt doorgewerkt aan dat wat ze tijdens hun leven belangrijk vinden. Als u ook overweegt na te laten aan een goed doel, bespreek dit dan met uw naasten.

Dat is de kern van de voorlichtingscampagne ĎToegiftí, die maandag 20 november is gestart. Het doel van de campagne is om mensen bewust te maken van deze mogelijkheid om te schenken en ze te inspireren het gesprek hierover aan te gaan.

De campagne start met een televisiecommercial, een onlinecampagne op diverse sites en sociale media, en de website www.toegift.nl. Daar wordt uitgelegd hoe met een ĎToegiftí idealen kunnen voortleven. Er zijn inspirerende verhalen te vinden van mensen die, samen met hun naasten, deze keuze al hebben gemaakt.

Ook zijn op de website alle aangesloten goede doelen terug te vinden. De campagne is een initiatief van 89 erkende goede doelen en goede doelen die de erkenning in aanvraag hebben die werken aan maatschappelijke doelen op het gebied van gezondheid, internationale samenwerking, milieu, welzijn, cultuur en dierenbelangen in binnen- en buitenland.