Skip to main content
Close Menu

Vijf door het CBF erkende goede doelen zijn genomineerd voor de NRC Charity Awards 2017. De Dierenbescherming, MS Research, The Hunger Project, de Trombosestichting en VluchtelingenWerk Nederland behoren tot de finalisten en kunnen op 29 augustus als winnaar uit de bus komen van de NRC Charity Awards. Dance4Life krijgt de erkenning per 1 mei. De nominatie levert in ieder geval al een communicatiecampagne op, ontwikkeld door creatieve talenten van de Willem de Kooning Academie.

Nederland kiest in juli een winnaar

Op maandag 10 april zijn de genomineerden bij elkaar gekomen op de Willem de Kooning Academie en ontmoetten ze voor het eerst hun creatieve team. Samen zijn ze aan de slag gegaan om een campagne te bedenken.

De winnende advertenties worden half juli bekendgemaakt, waarna het publiek de kans krijgt te stemmen. Daarnaast zal een vakjury onder leiding van NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren.

Ten slotte vindt op dinsdag 29 augustus de uitreiking van de NRC Charity Award 2017 plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekend gemaakt.

Bron: NRC Charity Awards