Skip to main content
Close Menu

Samen met Nederland Filantropieland organiseert het CBF tweemaal de webinar “In drie stappen naar een CBF-erkenning”.

Bijna 500 organisaties zijn inmiddels erkend en samen vertegenwoordigen zij ruim 80% van het geld dat particulieren doneren aan maatschappelijke doelen. Samen geven we een krachtig signaal af dat we een professionele en transparante sector zijn waar donateurs gerust aan kunnen geven.

Het webinar “In 3 stappen naar een CBF-erkenning”

Voor organisaties die nog niet helemaal bekend zijn met de erkenning worden twee webinars georganiseerd op 10 en 24 oktober. Tijdens deze webinars leren de deelnemers onder andere dat de CBF-erkenning eigenlijk best betaalbaar en eenvoudig te regelen is. Ook komt aan bod wat de voordelen zijn van de erkenning voor organisaties.

Mascha ten Bruggencate van het CBF neemt je mee door het erkenningsproces en laat je zien wat de betekenis van een erkenning is voor het publiek en hoe het bijdraagt aan de groei en verdere professionalisering van de eigen organisatie.

Ook schuift Albert Goutbeek aan. Hij is adjunct-directeur van het Amsterdams Universiteitsfonds. Het Amsterdams Universiteitsfonds is sinds juli dit jaar erkend en Albert gaat in op zijn ervaringen met de erkenning.

Aanmelden
Aanmelden kan via de volgende links

Webinar 10 oktober

Webinar 24 oktober