Skip to main content
Close Menu

In maart is opnieuw een groep organisaties erkend. Daarmee is het aantal erkende organisaties toegenomen tot 472. Tijd voor een korte voorstelronde.

Stichting Jambo Hakuna Matata

In Afrika en in het bijzonder Kenia geeft de stichting Jambo Hakuna Matata financiŽle, materiŽle en immateriŽle ondersteuning aan projecten voor kansarme kinderen op het gebied van wonen, onderwijs en zorg.

Stichting Met dieren meer mens

Door voorlichting te geven over de relatie tussen huisdier en mens en de positieve effecten hiervan op de mens draagt stichting Met dieren meer mens bij aan het welzijn van mens en dier.

Stichting Vier het leven

Stichting Vier het Leven begeleidt senioren naar culturele activiteiten als zij dat niet meer alleen kunnen, durven of willen. Zo blijven deze senioren actief deelnemen aan culturele en vrijetijdsactiviteiten buiten de deur.

Home of Good Hope

Home of Good Hope draagt bij aan de verbetering van het welzijn van kinderen in NamibiŽ op het gebied van voeding, onderwijs, gezondheid en onderdak.

Learn! Foundation

De Learn! Foundation gelooft dat onderwijs de belangrijkste troef is om als individu te groeien en dat onderwijs de meest duurzame basis biedt voor het individu en de gemeenschap om armoede te ontstijgen. Daarom dragen zij bij aan de verbetering van het onderwijs in kansarme gebieden (vooral in Kenia).